HET PROMOTEN VAN DE BILJARTSPORT DAAR STAAN WE VOOR

De allereerste thuis wedstrijd van ons eerste team werd in samenwerking met ons nieuw lokaal in een speciale formule gestoken. We gaan trachten onze tegenspelers en supporters te voorzien van net dat beetje extra. Er is gekozen voor het aanbieden van een maaltijd aan gereduceerde prijs 12.95 ; we hebben zelfs een BPT gin tonic voor maar een 7.50 euro.

Uiteraard voor de eerste keer liep misschien niet alles perfect, maar de maaltijd met voorgerechtje en de steak met goudgele fritjes en slaatje waren toppers. Aanwezig waren dan ook Moeders en schoonmoeders , Vrouwen , zoon of dochter  en schoonzoon, vriendin , de spelers , arbiters en de tegenspelers van biljart world, Kortom een stevige 19 personen. Waar liep het dan een beetje mis hoor ik je denken wel er was ook nog een tafel van 8 personen en nog twee tafeltjes van twee welke niet rechtstreeks met onze club verbonden zijn. Eerlijk , bij de Paul    ( garcon) waren al snel enkele zweet druppeltjes zichtbaar ,Philip, ( hopelijk goed geschreven) maakte ook al snel enkele kilometers en dan nog niet gesproken van de kok die alles moest bereiden met de nodige zorg ,wat echt wel in orde was. Nee het ging een beetje mis ( betere afspraken maken) dat enkele spelers nog moesten starten met dineren als de klok reeds 19.30 aanduidde. Een minpuntje maar in de toekomst perfect oplosbaar. Zeker voor herhaling vatbaar en vooral het betrekken van de vrouwen en supporters maakt het geheel tot een familiaal en een echte vriendschapsband smedende formule.

De wedstrijden zelf, alhoewel iets later van start liepen perfect , en dan wil ik vooral zeggen voor het BPT  Team met een droge 8-0  tot gevolg, en dit zonder afbreuk te doen voor de kwaliteit van de tegenstrever. Misschien waren ze zelfs een beetje onder de indruk van het totale pakket ,zoals ik ook was

Groetjes Swakke

Geplaatst in Sportieve info.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.