BPT2 – OP DE MEIR 6 6-2

Terug uit Turkije en normaal vrij ,maar onzen Sven heeft toch verstek moeten laten gaan zodat ik met wat wissel en schuifwerk toch kon aantreden. Niet de beste omstandigheden maar aan excuses geen gebrek, simpel gezegd Leon was beter en nauwkeuriger en daarmee is alles gezegd.

onze nieuwe aanwinst den Danny heeft zijn waarde al meermaals bewezen en al verschillende winstpunten binnen gehaald. Zowel Hij als vriendin Nancy voelen zich blijkbaar goed in onze club en zijn zeker een aangename meerwaarde in het leden bestand. Ook nu weer behaalde hij de winst.

Een prachtige avond voor Frans, die eindelijk kon tonen wat hij in zijn mars heeft en na 10 beurten afklopte op een gemiddelde van 1.500. Natuurlijk kan je dit op ons niveau niet aanhouden maar na een kleine terugval kon hij zich herpakken en met winst afsluiten ten nadele van Michel. Frans glunderde duidelijk en je merkte dat er een druk van zich afviel. Michel was daarentegen duidelijk teleurgesteld, maar zo gaat het nu eenmaal in het biljart

Onze Rick ging als een HST trein en liep snel en vloeiend weg van Yannick; deze laatste kreeg absoluut geen voeling met de tafel en ballen , wat voor mij zeer herkenbaar is, en ging dus ook ten onder met een 27 – 8 . Het lijkt beschamend maar het kan iedereen overkomen, de ene wedstrijd speel je 1.000 en de andere 0.250.  Al bij al zorgt onzen Rick voor een 6-2 overwinning en dat is mooi meegenomen.

ik ga nu afsluiten en nog kijken naar ons eerste team in lokaal Arena

Geplaatst in Sportieve info.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.