BPT 2 – op de meir 10 6 – 2 winst

Een eerste verslagje en proef noem het maar. We beginnen in ons nieuwe lokaal zo min of meer de weg te vinden ,wat waar te vinden is. Ook het nieuwe scorebord systeem Hyperscore begint te lukken met de nodige hindernisjes en zoekwerk. een beetje vervelend toch vind ik het steeds moeten wisselen tussen het kleine numerieke bordje en het groot toetsenbord om alles gedaan te krijgen. Misschien is het mogelijk om met hier en daar een functieknopje te plaatsen we meer kunnen verwezenlijken met het numerieke bordje bvb printen. We zullen het eens voorleggen.
de wedstrijdjes zelf, waren moeizaam en het is dank zij de strijdlust en niet te willen opgeven dat schijnbaar moeilijke en verloren partijen toch in ons voordeel werden gekeerd.
Vooreerst Danny de kapper ons nieuw lid die uitpakt met een serie van 7 en dan wegzakt in een blijkbaar eindeloze strijd. Met de steun van de vriendin Nancy en supporter Carina de vechtlust en drive vindt om de partij toch met winst af te sluiten.
Voor mezelf kan ik besluiten dat een moeizame start een beter midden stuk en een prachtig eindsprintje me voldoende voldoening gaven voor een hoopvolle toekomst
Rudi was totaal de pedalen kwijt, speelde eigenlijk niet zijn eigen zo typerende spel en zakte steeds dieper weg met de schouders naar beneden en hoofd te vaak schuddend dat steun zeer belangrijk werd. Zowel onze voorzitter , als ik zijn beginnen inpraten en hem duidelijk gemaakt dat ook dhr verhaegen niet zo schitterend speelde , beurten echt niet belangrijk zijn, en prijzen verdeeld worden na het laatste punt. Het heeft echt nog wel wat geduurd maar plots kwam er het snelle onbevreesde spel en een achterstand werd omgevormd naar een lichte voorsprong en de eindmeet werd met nipte winst binnen gehaald.
Ons andere nieuwe lid de Frans, is vol van kennis maar je moet wel de kans krijgen dit te tonen. Als je keer op keer een moeilijke figuur voorgeschoteld krijgt is het vaak moeilijk om het juiste gevoel en ritme te krijgen, voeg daar nog bij een portie missers op een haartje weet je dat het verdomd moeilijk wordt. Als je na 16 beurten tegen een achterstand aankijkt van 1 tegen 10 en je schud een serietje van 8 uit je mouw ben je uit het goede hout gesneden. Steeds weer liep Paul een aantal punten uit en kwam Frans terug , doch de strijd werd verloren met 25 – 27. toch proficiat voor de strijdlust een ganse wedstrijd lang.

Geplaatst in Sportieve info.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.