Een Veelbelovende Start

Met een groepje van 7 man vertrokken we naar het theater, vol verwachting en met een gezonde dosis nieuwsgierigheid. De sfeer was al meteen goed; iedereen was in een vrolijke bui, klaar voor een avond vol lachen en ontspanning.

De Magie van “Met vijf in Bed”

Het toneelstuk “Met vijf in Bed” beloofde een mix van geestige dialogen. De titel van het stuk doet bij velen denken aan het VTM-programma “Met vier in bed” en wellicht heeft de auteur er zich door laten inspireren. De plaats van het gebeuren is dan ook een B&B: “De Fruitkorf”. En de uitbaatster verwacht ook een beoordeling. Maar, behalve dit, zijn de lotgevallen die er zich in afspelen helemaal anders.

Er komt een recensent van B&B’s op bezoek, en ja, dat brengt stress bij de uitbaatster. Maar op ’t zelfde moment komen er personen logeren die zij er liever niet zou hebben, waardoor ze in paniek slaat en wat leidt tot hilarische toestanden. Het publiek lag al snel in een deuk, en de hilariteit was aanstekelijk.

Lachen Tot We Konden Niet Meer

Na de voorstelling was er geen houden meer aan. We besloten om nog een drankje te doen, waar we nog wat bijpraten.

Conclusie

Dankzij Willy Schoeters en zijn geweldige initiatief was onze uitstap naar “Vijf in Bed” een groot succes. De combinatie van een grappig toneelstuk en een gezellige sfeer zorgde voor een onvergetelijke avond. We kijken ernaar uit om in de toekomst meer van zulke uitjes te organiseren. Want zoals we nu weten: samen lachen is de beste manier om herinneringen te maken! Het enige jammere was, was het feit dat er niet veel respons kwam op dit initiatief.