Eddy geraakt niet weg en als er al iets komt te liggen gaan ze op millimeters mis. Zijn wedstrijd behoeft dan ook eigenlijk geen verslag. Buiten wat frustratie voor eddy gebeurd er niet veel. Als de Ward dan nog wat meeval heeft en er een staartje aan breidt is de trend helemaal geplaatst. 

Swakke voelt de tafel en dan kan ik sterk uit de hoek komen. Met vrij mooi en degelijk spel loop ik vlotjes uit, waarbij mijn tegenstander Jan al snel een gat moet laten. Het middenstuk is voor mij wat moeilijker. Jan verzorgt de verdediging en neemt wat punten terug. Met enkele mooie bricoles gaat het richting eindmeet waarbij ook ik de verdediging gebruik. Na de 29ste beurt wil ik er een eind aan maken maar sneuvel op 1 punt. In beurt dertig heb ik de 20 punten en Jan mist zijn nabeurt helemaal. Tevreden en zeker met mijn DUVEL maak ik plaats voor Alain 

Alain heeft bij de start geen feeling met de tafel. Mark kent de tafel beduidend beter. Onze Alain geraakt maar niet weg. In beurt 37 heeft onze’ Alain de achterstand terug gebracht tot een zestal puntjes, we blijven hopen. 45 beurten en 22-16 voor Mark dus het kan nog. 25-20 is de eindstand alhoewel het laatste punt van Mark wel wat geluk inhield. Conclusie: we komen net iets tekort. Ik moet wel vaststellen dat Alain op geen enkel moment goed contact met de tafel had. 

Gerry geraakt ook niet van start. Geert daarentegen wel. Na een beurt of 9 schiet Gerry plots wakker en het verschil wordt in 1 beurt zogoed als tenietgedaan. Rond de vijftiende beurt heeft Gerry een voorsprong opgebouwd van enkele puntjes. Vanaf nu houden beide spelers elkaar in evenwicht. Bij Gerry blijven ze very close together, alles kan daar nog. Gerry maakt het af in de 48ste beurt, nu hopen dat alain het op de meet nog haalt. In ieder geval 1 punt is zeker binnen.