NIDM 2B – BPT 1 – B.C. Herstalien 1

Onze eerste thuismatch is géén succes geworden, ook al wisten we dat dit een zeer sterke ploeg was. Wedstrijd Vervliet tegen Raeymakers, Erik kwam snel op achtervolgen en moest dit de hele wedsrijd doen…alleen even terug gelijk gekomen bij 20-20.
Raeymakers speelde uit in 52 beurten, waarna Erik nog een serie van 6 in de nabeurt kon score. De wedstrijd Wallerand versus Scheurweghs begon vrij sterk, tot aan de 20ste beurt rond 1 gemiddelde, waar Scheurweghs steeds een 3 a 4 punten voor stond. Maar nadien begon Wallerand zeer sterk te scoren en maakte uit in 35 beurten waar Dave 24 caramboles had.
In de 2de sessie van de biljartavond begon het hoopvol….Zowel Meersman tegen Wyn als Geysen tegen Boutet begonnen aan een vrije grote voorsprong.
Meersman startte sterk en nam een voorsprong van 20-7 in 15 beurten. Nadien begon Wyn in zijn spel te komen en dit geregeld met een “varkentje” en zo een serie, waar Wyn zijn 42 punten uit speelde in 41 beurten en Meersman er 33 had.
De laatste match van Danny Geysen tegen Danny Boutet ging ook de goede kant op voor Geysen
Danny Geysen bouwde ook een mooie voorsprong op en Danny Boutet kon de eerste 15 a 20 beurten niet overtuigen. Deze wedstrijd werd spannend tot het einde, waar Danny Geysen op 1 carambole sneuvelde in 47 beurten. We hebben het de tegenstanders niet gemakkelijk gemaakt, maar moeten toch een 0-8 incasseren en dat is gezien de partijen toch een beetje zuur.

Dave

 

 

 

Geplaatst in Sportieve info.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.