:::: MENU ::::

Gewest groot thuis tegen de biljartvrienden uit turnhout

  • dec 06 / 2016
  • 0
Sportieve info

Gewest groot thuis tegen de biljartvrienden uit turnhout

Echt een chaotische avond, waarbij ikzelf zowel eerst op de Match tafel moet aantreden als daarna moet in springen op klein. Komt erbij dat de spelers in onze pc blijkbaar een andere club biljartvrienden zijn dan deze aanwezig in ons lokaal. Dit alles brengt redelijk wat stress wat zich vooral etaleert in de eerste helft van mijn wedstrijd. Na de 25 ste beurt begin ik vlot te scoren en behaal de winst

De volgende wedstrijden heb ik niet kunnen aanschouwen maar onzen Tops knokt en werkt als een paard en kan een gelijkspel in de wacht slepen.

Onzen Erwin , heb ik nog maar zelden bezig gezien en nu dus ook weer. Afgaande dus op het wedstrijd blad ben ik toch onder de indruk, met een start van meer dan één gemiddeld en dat ruim 15 beurten lang laat hij de tegenstrever achter en speelt zijn wedstrijd uit eindelijk nog met 0.851 uit. proficiat trouwens, ik weet nu waar ik moet zijn als ik nog eens een vervanger zoek

Weer een mooie uitslag voor onze ploeg in deze discipline wat ons de leiders plaats op levert

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Neem contact met ons op Contacteer ons
WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: