:::: MENU ::::

Drie maal winst in Lugo

  • dec 15 / 2016
  • 0
Sportieve info

Drie maal winst in Lugo

Als kapitein best trots met onze voorlopige leidersplaats in Beker Willy Meulders MT. Dit brengt natuurlijk toch een vorm van spanning met zich mee. Het begint al bij een telefoontje van mijn medespelers “file op de ring en A12” maar we zijn onderweg.Mijn tegenspeler Peter heeft wat geluk in het begin, maar als je er dan maar 10 moet en ikzelf 15 kan dat snel gaan. Mijn relatie met de biljart tafel vlot niet, naar mijn mening slaat deze op 1 band raar af, maar dat is voor ons allen gelijk. Verdedigen wordt de opdracht en wachten op betere tijden en foutjes van de tegenstrever. Gelukkig begint het na een tijdje toch te vlotten en haal ik de wedstrijd nog binnen. Toe gegeven op het laatste komt vrouwe fortuna mij wel 2x ondersteunen.

Benny is in mijn beleving veel stabieler geworden, een gevolg van zijn ervaring nu met andere probleempjes dan bij het biljart. Het zo gekende zuchten en puffen en blazen als het aan de tafel wat minder ging zijn compleet verdwenen. In de plaats een genietende Benny aan de tafel die zijn kwaliteiten gebruikt om de ballen volgens zijn willetje te laten rollen. Enkel nog bij het naderen van de eindmeet slaat toch ietwat twijfel toe , maar dat hebben we allemaal al wel eens. kortom puntjes binnen.

Sinds onzen Tops een klasse gezakt is lijkt ook hij ontspannender rond de tafel te komen, enkel het gedrag van de scheidsrechter irriteerde hem licht. Gelukkig koos deze zelf om beter te gaan schrijven zodat onze Walter in alle comfort winnend kon afronden. Zijn tegenstrever was iet wat geïrriteerd, als gevolg van het gedrag van zijn team genoot. Ik begrijp hem helemaal.Des ondanks snelt Walter naar de winst en we kunnen naar huis met een 0-6 op ons wedstrijdblad.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Neem contact met ons op Contacteer ons
WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: