:::: MENU ::::

BWM verlies tegen de coeck2 en toch een knal prestatie

  • nov 18 / 2016
  • 0
Sportieve info

BWM verlies tegen de coeck2 en toch een knal prestatie

Sven had zijn dagje niet, we kennen dat allemaal muizenissen in het hoofd over van alles en nog wat, en dan wordt het moeilijk. Ook nog eens aan de slag met de nieuwe keu en dat is ook steeds aanpassen. Ietwat geprikkeld, omdat de scheidsrechter hem in de opwarming aansprak op de tijd, alhoewel ik vond dat het wel wat klopte , voelde het voor onze Sven helemaal anders. Deze cocktail is natuurlijk de ideale mix om te zorgen dat alles misloopt, en zo geschiede.

ikzelf vol goede moed , maar de praktijk sloeg wat tegen. Professioneel werd ik door de sterke verdediging van Matthys .k goed uit de wedstrijd gehouden. Ook ik deed dan verdedigend nog een duit in het zakje dat maakte dat zelfs deze naar 18 spelende speler heel wat beurten moest rapen. Af en toe brak ik er toch wel door met soms magistrale punten, maar niet voldoende om de winst te pakken. Gevleid was ik wel na de wedstrijd als Matthys kwam vertellen dat hij wat bang was van mij. Dit na het bekijken van vorige wedstrijden en mijn techniek. Met mijn neusje toch wat krullend onderga ik dus mijn nederlaag.

Top off the Bill jan moet nog aantreden, en wat heb ik genoten van zijn spel. Het leek wel onze Jan wraak moest nemen voor die twee verlies partijen. Met een dodelijke efficiëntie en een degelijke verdediging raasde hij naar de overwinning. De tegenstrever wist helemaal niet meer waar hij met bezig was en zijn lichaamstaal vertelde genoeg deze partij was binnen. Winst dus voor Jan Smet en hoe 6-23 in drieëntwintig beurten. Met serietjes van 2 ; 4 en 6 snelde hij naar de eindmeet. ik denk dat ik in al die jaren gewest groot nog niemand zo snel heb weten uitspelen van mijn team. Dit verdient dan ook een dikke proficiat en zeker van mij als kapitein

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Neem contact met ons op Contacteer ons
WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: