:::: MENU ::::

BPT2 tegen BC RIO voor mij een vervelend avondje

  • nov 22 / 2016
  • 0
Sportieve info

BPT2 tegen BC RIO voor mij een vervelend avondje

Balen is het eigenlijk, kapitein van je ploeg en dan door de beurtrol naast de ploeg, je wil erbij zijn maar kan en mag niets doen, tellen kan wel en dat doen we dan maar. Een emotionele molen is het tellen en de spanning van de wedstrijd , de hoop dat je team maten een prachtige wedstrijd spelen en liefst nog met winst. Helaas het liep ietwat anders. Irritant en beschamend als het voor geen meter loopt , en Danny en Wim streden beurt na beurt. Hopend dat het wel eens zou beteren maar zelfs dat niet. Danny wel met zijn gekende balletjes van “die kon niet weg” en op deze manier na 77 gemaakte beurten dan toch de wedstrijd achter zijn naam geplaatst. Gelachen hebben we wel en alzo het geduld voor de lengte van de partij dragelijk gemaakt.

Naast de tafel lijkt alles zoveel simpeler zo ondervond ik aan de tafel naast Rudi en Dirk. eigenlijk spelen beide een degelijke partij met Rudi meestal aanklampend. Net op de ideale moment komt Rudi er net over en mijn hartje versnelt, een reeks van drie en vier ligt eigenlijk gewoon te wachten op de simpele uitvoering. Zeer herkenbaar voor de meeste onder ons en dan net als het moet en niet fout mag gaan net mis. Vele van ons kunnen de stress, de rust houden, de ervaring laten spreken, niet zo aanspreken als de profs,waardoor we net dan vaak in de fout gaan. resultaat is dan gewoonlijk kwaad op onszelf en inpakken maar.

Onze Ronny gaat aan de tafel met Jurgen en beiden spelen normaal, geen uitschieters en ook niet teleurstellend, het enige dat ik hier wil opmerken is dat de balletjes die Ronny zo prachtig beheerst , de kort te spelen driehoekjes net deze keer niet echt lukte en bal 2 in de nabeurd ook niet wilde meewerken waardoor ook hier net niet.

Erik De Busser neemt het op tegen onze Walter en gaat straf van start, 2 serietjes van vijf en Walter weet direct de opdracht, afremmen dus en zelf scoren . Dit lijkt vrij goed te gaan maar net op het laatst plaatst Erik een degelijk eind sprintje en ook Walter komt enkele puntjes tekort

2-6 eindresultaat maar geen commentaar van de kapitein allen hebben ze gestreden, en hopen de volgende keer beter

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Neem contact met ons op Contacteer ons
WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: