:::: MENU ::::

Bpt 2 mist net de volle buit tegen BC Avenue

  • okt 25 / 2016
  • 0
Sportieve info

Bpt 2 mist net de volle buit tegen BC Avenue

Een punt gewonnen? ; of net één verloren. 4 – 4 het is niet slecht en toch zit ik met een wrang gevoel. Ik en jazeker weer ik ,laat een gelijkspel net liggen in de nabeurt. Ontevreden,ja en toch ook weer niet. Een redelijke start maar de tegenpartij ging er vandoor met een reeksje van 3 en eentje van 4 goed van hem ,maar ik heb ondertussen geleerd om te strijden, dus ik volg. Een slecht midden stuk waarbij ik de greep op de wedstrijd dreig te verliezen, en dan komt mijn grootste motivator binnen. Een lieflijk zoentje van t’vrouwtje en baf een serie van vier. De strijd is terug open en op 18 – 18 dreig ik zelfs een kloof te maken. dit nu net niet maar de volgende beurt voor 3 en ik scoor 2 fraaie punten en daar komt de laatste. Niet de moeilijkste maar het moet wel juist zijn. de scheidsrechter maakte aanstalten het derde punt te annonceren maar hield zich op tijd in. Een typisch swakke net niet dus. Freddy scoort wel naar de 22 punten en dan die vervloekte nabeurt, mis en einde verhaal

Van Rudy zijn wedstrijd kan ik kort zijn. Pronkend aan allen met zijn net nieuwe keu ( van het vrouwtje gekregen )mogen we zijn nieuwe aanwinst van dichtbij bewonderen. Dit geeft natuurlijk een vertrouwen boost zodat hij direct de leiding nam in de partij en ze nooit meer afgaf tot het einde van zijn partij. Niet super maar wel efficiënt. De tegenstrever haalde er wel 2 in de nabeurt ,maar ook hier was dat eentje tekort voor een gelijkspel. winst dus aan de goede zijde.

Ronny en Rene gingen om ter slechtst, maar het is wel Ronny die na 21 beurten op 9-2 staat. Beter wordt het niet , in tegendeel tot plots Rene de drive vind en flink gaat scoren. Ronny raakt praktisch geen bal goed en gaat dus ook hopeloos ten onder. Gebeurd ons allemaal wel eens.

Walterke komt tegen Guy de Vocht, een oudere rakker met flink wat vossenstreken,en met die mannen weet je nooit. Dat voske neemt de leiding maar Walter is nooit veraf, en met zijn Boontje ( geuzeke ) in zijn hand glunderen zijn oogjes en speelt er een heimelijk lachje op zijn gelaat. Ten gepaste tijden stuurt Walterke het voske achter de verkeerde kip en gaat hij er met de volle buit vandoor.

eind resultaat 1-1 misschien gewonnen of toch één verloren

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Neem contact met ons op Contacteer ons
WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: